Kragh-IT i Microsoft Samarbejde

 

  Kragh-IT er Microsoft Small Business Specialist

Låsby 1. maj 2006 — Kragh-IT er blevet en del af Microsofts Small Business Specialist Community, hvilket gør det langt lettere for mindre og mellemstore virksomheder at trække på den ekspertise, Kragh-IT har opbygget gennem de seneste 16 år.

Med denne certificering anerkender Microsoft, at Kragh-IT har en række særlige færdigheder, der gør virksomheden særligt velegnet til at tage hånd om de særlige IT-opgaver og udfordringer, som mindre virksomheder står overfor. Desuden kan virksomheder lettere finde frem til og udnytte netop de færdigheder, Kragh-IT besidder.

”Kun de færreste mindre virksomheder har ressourcer til at holde sig minutiøst opdateret om, hvor de finder nøjagtig de it-ressourcer, der er nødvendige for at håndtere den løbende drift eller løse specifikke problemer. Men ved et opslag på Internettet, kan man via Microsofts særlige Small Business Specialist Community lynhurtigt finde partnere i ens lokalområde, der har nøjagtig den viden og de færdigheder, man har brug for. På den måde bliver det mere overskueligt for kunder og it-partnere at finde hinanden. Det glæder os meget, at Kragh-IT nu også er del af dette fællesskab,” siger Lotte Rahbek, partnerudviklingschef, Microsoft Danmark.

”Jeg er glad for, at Microsoft anerkender de færdigheder og knowledge, jeg har opbygget inden for de sidste 16 år.” siger Thomas Kragh, Indehaver, Kragh-IT

”Det er også meget tydeligt, at kunderne i stigende grad kontakter os forhandlere med spørgsmål om den type opgaver, vi specifikt kan hjælpe dem med at løse – netop efter at have fundet os via Microsoft Small Business Specialist Community. Det er mit indtryk, at de ganske enkelt er mere velinformerede end førhen, ligesom de på forhånd har vished for, at vi kan løse deres specifikke opgaver. Det sparer tid og penge for alle parter, at vi hurtigt kan komme i gang med arbejdet,” siger Thomas Kragh

Kragh-IT har til huse i Låsby og har specialiseret sig i installation, reparation, vedligeholdelse og service af it-installationer. Kragh-IT kan desuden tilbyde at vedligeholde kundernes it-installationen til fast månedlig pris - uden yderligere omkostninger.

I forbindelse med udnævnelsen til Microsoft Small Business Community Partner har Kragh-IT overfor Microsoft blandt andet demonstreret praktisk kunnen indenfor en række Microsoft-teknologier. Ligeledes har Kragh-IT har skullet demonstrere, at dens medarbejdere kan planlægge og opbygge specifikke it-løsninger til mindre virksomheder.

Microsoft Small Business Community har indtil sommeren 2005 eksisteret som et eksklusivt pilotprojekt i en håndfuld europæiske lande. Danmark har været blandt de absolutte frontløbere i projektet, og ifølge Microsoft har flotte resultater herfra været blandt de elementer, der førte til, at man valgte at gøre projektet verdensomspændende. En stor del af de 230 deltagende danske Microsoft-partnere kunne for eksempel notere sig et stigende antal kunder, større kundetilfredshed og/eller forøget omsætning. Hver femte virksomhed blev direkte i stand til at ansætte en eller flere medarbejdere som følge af deres deltagelse i projektet.