Styr på backuppen
Hvad koster det jeres virksomhed i timen, hvis serveren ikke kører? Og hvor lang tid bruger I om måneden på jeres sikkerhedskopirutine?

Det er efterhånden alment kendt, at man skal huske at tage backup. Det kan man gøre på mange måder og til meget forskellige priser.

Vi hjælper med at beskytte jeres vigtigste aktiv, jeres data, med vores sikkerhedskopi-service Offsite-kopi.

Sådan foregår backuppen
Kragh-IT tager en komplet sikkerhedskopi af hele jeres server - også systemoplysninger - over på en ekstern harddisk, som er placeret ved serveren. Da der ikke må arbejdes med data, når der tages sikkerhedskopi, aftaler vi, hvornår vi tager backuppen. Det er typisk om natten.

Jeres data bliver krypteret, og derefter flyttes kopien via Internettet ud af huset og over på vores servere. På den måde har I sikkerhedskopien på to fysiske adresser.

Vi kører altid med kryptering af sikkerhedskopien, også på jeres lokale harddiskkopi. Derfor kan ingen få noget fornuftigt ud af at stjæle jeres backup, hverken hos jer eller hos os.

Låneudstyr
I tilfælde af nedbrud i operativsystem, harddiskfejl, tyveri, brand m.m. kan vi opsætte låneudstyr med hele jeres server på, så I kan arbejde fuldstændig uforstyrret videre. Nedbrud kan derfor begrænses til nogle få timer i stedet for hele dage.

Med Offsite-kopi genetablerer vi filer fra sikkerhedskopien uden beregning.

Pris uanset datamængde
Offsite-kopi er prissat efter, at alle vores kunder siger ja tak. Vi mener nemlig, at det er den rigtige måde at lave sikkerhedskopi på. Derfor er prisen 650,- pr. måned uanset datamængde.

Normalt betaler man for mængden af data, man overfører. Det kan give en usikkerhed, da man aldrig helt ved, hvad omkostningerne bliver. Med Offsite-kopi kan I budgettere sikkerhedskopien. 

Ved aftalens indgåelse betaler man for sikkerhedskopiprogrammet samt for en ekstern harddisk.
Installation og opsætning af programmet er gratis.

Prøv Offsite-kopi gratis i 30 dage, så I kan blive fortrolige med metoden og systemet. 

Kontakt Thomas på 7027 6117