Tilmelding til vores e-mail service

Her kan du tilmelde dig vores e-mail service, hvor du løbende får information om, hvordan du holder din pc opdateret og få tips til forbedringer – det er ganske gratis og helt uden forpligtelser. Du kan selvfølgelig til enhver tid frabede dig at modtage flere e-mails.

Ved at følge de ting, vi skriver om i denne e-mail service, vil du selv kunne begynde at forebygge mange fejl og nedbrud på dine computere og server, samt opleve højere hastighed i det daglige.

FAQ:

Hvor mange e-mails vil du få?
Ideen er ikke, at du vil få en masse unødige e-mails fra Kragh-IT – dog kan der komme perioder, hvor softwareproducenterne kommer med flere opdateringer, måske endda samtidig.

Et estimat er, at du vil modtage 1-3 e-mails på 14 dage.

Kan jeg afmelde mig?
Man kan selvfølgelig til enhver tid afmelde sig e-mail servicen via link i bunden af hver e-mail.

Vil der være reklamer i e-mailene?
Når du modtager en e-mail fra vores e-mail service, vil opbygningen være således, at der er et kort resumé af emnet, efterfulgt af et link til vores hjemmeside. På hjemmesiden vil du derefter kunne læse nærmere og evt. specifikt se hvordan emnet gøres i praksis.

Ved emner hvor der bør gøres noget aktivt af dig som bruger, vil du se en opfordring til enten at gøre det selv, få os til det eller en reklame for et produkt eller ydelse vi sælger, der kan klare opgaven for dig.

Hvilke former for e-mails får du?
E-mail servicen er en service der skal kunne hjælpe dig til en bedre udnyttelse af din pc. På samme tid vil du få tips, der vil være med til øge sikkerheden og stabiliteten af din it oplevelse.