What are you looking for?

Offsite-kopi

Vi hjælper med at beskytte jeres vigtigste aktiv, jeres data og systemindstillinger med vores sikkerhedskopiservice Offsite-kopi.

Beskrivelse af Offsite-kopi produkterne
Vi hjælper med at beskytte jeres vigtigste aktiv, jeres data og systemindstillinger, med vores sikkerhedskopiservice Offsite-kopi.

Hvad koster det jeres virksomhed i timen, hvis serveren ikke kører? Og hvor lang tid bruger I om måneden på jeres sikkerhedskopirutine (i.e. backup)?

Det er vigtigt at tage backup. Det kan man gøre på mange måder og til meget forskellige priser. Hos Kragh-IT forebygger vi IT-problemer i stedet for at vente på, at I får problemer.

Sådan foregår backuppen
Kragh-IT tager en komplet sikkerhedskopi af hele jeres server – også systemoplysninger – over på en ekstern harddisk, som er placeret ved serveren. Da der ikke må arbejdes med data, når der tages sikkerhedskopi, aftaler vi, hvornår vi tager sikkerhedskopien. Det sker typisk om natten.

Jeres data bliver gemt på en lokal harddisk, og derefter flyttes kopien via internettet ud af huset og over på vores servere. På den måde har I sikkerhedskopien på to fysiske adresser. Vi kører altid med kryptering af sikkerhedskopien, også på jeres lokale harddiskkopi. Derfor kan ingen få noget fornuftigt ud af at stjæle jeres sikkerhedskopi – hverken hos jer eller hos os.

Låneudstyr
I tilfælde af nedbrud i operativsystem, harddiskfejl, tyveri, brand m.m. kan vi opsætte låneudstyr med hele jeres server på, så I kan arbejde fuldstændig uforstyrret videre.

Nedbrud kan derfor begrænses til nogle få timer i stedet for hele dage. Med Offsite-kopi genetablerer vi filer fra sikkerhedskopien uden beregning.

Pris uanset datamængde
Offsite-kopi er prissat efter, at alle vores kunder siger ja tak. Vi mener nemlig, at det er den rigtige måde at lave sikkerhedskopi på. Derfor er prisen 650,- pr. måned uanset datamængde.

Normalt betaler man for mæng-den af data, man overfører. Det kan give en usikkerhed, da man aldrig helt ved, hvad omkostningerne bliver. Med Offsite-kopi kan I budgettere sikkerhedskopien.

Ved aftalens indgåelse betaler man for sikkerhedskopi programmet samt for en ekstern harddisk. Installation og opsætning af programmet er gratis.

Prøv det gratis
Prøv Offsite-kopi gratis i 30 dage, så I kan blive fortrolige med metoden og systemet.

Se vores forskellige løsninger

Offsite-kopi | Server

Med Offsite-kopi | Server får du en fuldstændig backup af din server inkl. alle data og indstillinger.

Offsite-kopi | Desktop

Få fuld backup af din desktop med Offsite-kopi | Desktop.

Offsite-kopi | Microsoft 365

Få en backup af data i forbindelse med din Microsoft 365 løsning. Med Offsite-kopi | Microsoft 365 tager vi en backup af alle mails, OneDrive, Teams og SharePoint data.

Behøver du hjælp

24/7 support, ingen
pauser, ingen weekender.

Back Top

Formålet med dette er at forbedre brugervenligheden og løbende at forbedre vores websted.   Læs mere