Kragh-IT

Backups af data og systemindstillinger

Med vores sikkerhedskopiservice Offsite-kopi, hjælper vi jer med at beskytte jeres vigtigste aktiv – jeres data og systemindstillinger. Vi tilbyder backups af computer, Microsoft 365 og server. 

Sådan foregår backuppen

Vi tager en komplet sikkerhedskopi af hele jeres server – også systemoplysninger – over på en ekstern harddisk, som er placeret ved serveren. Vi aftaler, hvornår vi kan tage sikkerhedskopien, så vi sikrer os, at der ikke arbejdes med data imens. Det foregår typisk om natten.

Jeres data bliver gemt på en lokal harddisk, og kopien flyttes derefter via internettet ud af huset og over på vores servere. På den måde har I sikkerhedskopien på to fysiske adresser. Vi kører altid med kryptering af sikkerhedskopien, også på jeres lokale harddiskkopi. Derfor kan ingen få noget fornuftigt ud af at stjæle jeres sikkerhedskopi – hverken hos jer eller hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Desktop

Med Offsite-kopi | Desktop tager vi en fuld backup af din computer. Offsite-kopi | Desktop koster 650 kr./pr. pc om måneden.

Microsoft 365

Med Offsite-kopi | Microsoft 365 har I altid en backup af både personligt data og virksomhedens data på Microsofts OneDrive, Sharepoint og E-mails. Vi sørger for at have en kopi, der rækker langt ud over Microsofts egne backup-tidsfrister.

Server

Med Offsite-kopi | Server tager vi en komplet sikkerhedskopi af hele jeres server - også systemoplysninger.

Backup af hele systemet

Vi går en ekstra mil sammenlignet med mange af vores konkurrenter – vi tager nemlig en backup af hele systemet. Ikke bare af filerne. På den måde får vi et øjebliksbillede af det samlede system, som inden for kort tid kan genetableres. Det betyder, at I hurtigere kan være oppe at køre igen, hvis uheldet er ude. 

Derudover sørger vi for at lave et funktionelt kvalitetstjek af selve backuppen for at sikre os, at den virker som den skal. Offsite-kopi sikrer både desktop og server. Det vil sige, at i tilfælde af nedbrud, kan vi hurtigt reetablere jeres desktop.

Vi hjælper i tilfælde af nedbrud

I tilfælde af nedbrud i operativsystem, harddiskfejl, tyveri, brand m.m. kan vi opsætte låneudstyr med hele jeres server på, så I kan arbejde fuldstændig uforstyrret videre.

Nedbrud kan derved begrænses til nogle få timer i stedet for hele dage. Med Offsite-kopi genetablerer vi filer fra sikkerhedskopien uden beregning.

Fast pris uanset datamængde

Vi ved, at det kan skabe usikkerhed, at skulle betale per mængde af data, man overfører, da man aldrig helt ved, hvad omkostningerne bliver. Med Offsite-kopi er der ingen økonomiske overraskelser, da prisen altid vil være den samme uanset datamængde, og I kan derfor nemt budgettere sikkerhedskopien.

Ved aftalens indgåelse betaler man for sikkerhedskopi-programmet og ekstern harddisk. Installation og opsætning af programmet er gratis.

Gratis prøveperiode

Prøv Offsite-kopi gratis i 30 dage, så I kan blive fortrolige med metoden og systemet.

Vi sidder klar til at hjælpe!