Kragh-IT

DNS beskyttelse til virksomheder

Når du indtaster en web-adresse i din browser, kan din computer ikke forstå det direkte, da den kun kan forstå IP-adresser. For at oversætte den menneskeligt læselige adresse til en IP-adresse, benytter din computer en DNS-server. DNS-serveren omsætter web-adressen til en IP-adresse, som din computer kan forstå.

DNS-beskyttelse kan hjælpe dig med at beskytte dine personlige oplysninger på internettet. Uden DNS-beskyttelse kan en hacker indsætte sig som DNS-server og omdirigere dig til en ondsindet eller phishing-hjemmeside, der kan stjæle dine personlige oplysninger.

Beskyt din virksomheds oplysninger på nettet

Det er vigtigt at vælge en pålidelig DNS-beskyttelsestjeneste for at sikre, at din computer er beskyttet mod de nyeste online-trusler og angreb.

DNS-beskyttelse kan også hjælpe dig med at blokere adgangen til websteder, der er kendt for at sprede malware eller phishing-forsøg. Dette kan reducere risikoen for at downloade skadelig software eller blive udsat for phishing-forsøg.

DNS-beskyttelse kan også øge hastigheden og pålideligheden af din internetforbindelse. Når DNS-anmodninger behandles hurtigt og effektivt, kan det reducere ventetiden på at få adgang til websteder og forbedre din generelle internetoplevelse.

DNS-beskyttelse hos Kragh-IT

Når det gælder beskyttelse af DNS, kan det undertiden være nødvendigt at installere flere forskellige programmer – et til DNS-beskyttelse og et andet til antivirus. Hos Kragh-IT tilbyder vi dog en komplet løsning, der inkluderer både DNS-beskyttelse og antivirus.

Dette betyder, at du ikke blot kan have ro i sindet og føle dig sikker på, at dine data og enheder er beskyttet mod potentielle trusler, men også slipper for at skulle installere og vedligeholde flere forskellige programmer på dine enheder.

Hos Kragh-IT går vi op i din sikkerhed og bestræber os på at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig og din virksomhed at beskytte jer mod cybertrusler.

Priser

Priserne på DNS-beskyttelse varierer alt efter, hvor mange enheder, der er i jeres virksomhed. Med vores prisberegner kan du se, hvad priserne bliver for jeres virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe!