Kragh-IT

Antivirus til virksomheder

Det kan ske at slutbrugeren, en uønsket virus eller andet malware ubemærket slår antivirusprogrammet fra. Derfor har vi en service, der giver os en alarm, hvis antivirusprogrammet pludselig ikke længere er aktivt. Vi kan derved reagere og tage de fornødne foranstaltninger for at sikre data og fortsat drift.

Hvad er antivirus?

Et af de mest grundlæggende elementer for god IT-sikkerhed er at have et godt og opdateret antivirusprogram.

Et antivirusprogram beskytter din computer mod skadelige programmer og virus. Virus kan inficere din computer, hvis du downloader filer fra internettet, besøger usikre hjemmesider eller åbner e-mails fra ukendte afsendere.

Ekstra beskyttelse med antivirus hos Kragh-IT

Vores antivirusløsning indeholder både almindelig antivirussikkerhed og ekstra beskyttelse mod nye virusangreb. Antivirusprogrammet registrerer og markerer hver ændring, som et ikke identificeret program laver på din pc. Hvis det viser sig at være en virus efter nærmere undersøgelse, vil alle de ændringer, som virusen har lavet, blive tilbagekørt. 

Dette giver et ekstra lag af beskyttelse, så du kan have ro i sindet og føle dig sikker på, at dine data og enheder er beskyttet mod potentielle trusler. Hos Kragh-IT går vi op i din sikkerhed og gør det nemt og bekvemt for dig og din virksomhed at beskytte jer mod cybertrusler.

Billede af computer virus der spreder sig til forskellige enheder

Hvordan fungerer antivirus?

Antivirusprogrammet fungerer ved løbende at scanne din computer og opdage eventuelle trusler, der kan være til stede. Samtidig kan antivirusprogrammet også blokere adgangen til kendte farlige hjemmesider. De bedste antivirusprogrammer fjerner også skadelig software, hvis det allerede er blevet installeret på din computer.

Et antivirusprogram hjælper også med at beskytte dine personlige oplysninger, såsom loginoplysninger og bankoplysninger, mod at blive stjålet af hackere.

Så hvis du ønsker at undgå at miste vigtige filer, blive offer for identitetstyveri eller opleve andre problemer med din computer, er det en god idé at have en pålidelig antivirussoftware installeret.

Hvad koster antivirus hos Kragh-IT?

Priserne på antivirus varierer alt efter, hvor mange enheder jeres virksomhed har behov for antivirus til. Prøv vores prisberegner for at se, hvad priserne bliver for jeres virksomhed.

Hvad sker der, hvis jeg får virus på min pc?

Hvis du imod forventning skulle få virus på din pc, sørger vores antivirusprogram for at fjerne
virussen.

Har du problemer eller frygter, at du er blevet ramt af en virus, kan du kontakte vores support
på telefon 70276117. Sørg for at sidde klar foran din pc med en aktiv internetforbindelse.

Hvor ofte vil min pc få antivirusprogrammet opdateret?

Vores system sørger løbende for, at antivirusprogrammet bliver opdateret. Det sker automatisk
og skulle der mod forventning opstå problemer med opdateringen, vil du blive kontaktet af en
af vores teknikere.

Vi sidder klar til at hjælpe!