Kragh-IT

Vi søger en IT-tekniker til fjern- og telefonsupport – Stillingen er besat

STILLINGEN ER BESAT – Vi søger en IT-tekniker til fjern- og telefonsupport

Vil du være med i et IT-team hvor vi arbejder med de nyeste trends og bruger et par dage hver måned på fortsat uddannelse og certificering?

Kan du lide at arbejde forebyggende og opsøgende, så kundernes IT kører problemfrit? Så vil du trives godt her hos Kragh-IT.

Jobbet
Vi oplever stigende efterspørgsel på vores serviceydelser og mangler derfor en m/k mere til teamet. Vi har en række faste kunder og du bliver den første, de kommer i kontakt med.

Da vi har både store og små virksomheder som kunder med forskelligt teknisk setup, vil arbejdsopgaverne være mangeartede og forskellige. Du skal derfor kunne supportere alle Microsoft Windows styresystemer fra Windows 10/2016 og frem til nyeste version, samt alle Microsoft Office pakker fra version 2016. Andelen af kunder, der benytter diverse Microsoft/Office 365 og SharePoint services, er støt stigende.

Har du tidligere arbejdet med Microsoft, Lenovo og RMM-løsninger vil du hurtigt finde dig til rette hos os.

Arbejdsgangen
Det bliver dig, der tager imod kunderne og primært opretter opgaver i vores opgavesystem. Bagefter løser du selv opgaven eller sender den videre til en kollega. Du vil også komme til at fejlfinde og klargøre pc’er på vores værksted. I enkelte tilfælde vil du skulle på kundebesøg for at hjælpe kunden helt i mål. Det er derfor nødvendigt, at du har egen bil og vil bruge den i jobbet.

Vores kerneområde er serviceaftaler og derfor vil der være daglige rutineprægede opgaver, ligesom vi ofte forebygger IT-problemer fremfor at helbrede dem.

Det vil være en del af dine arbejdsopgaver at få automatiseret og dokumenteret dit arbejde, således at arbejdsopgaverne kan forbedres, og den opbyggede viden kan deles med kolleger og samarbejdspartnere.

Vi er et team på tre personer, som sætter pris på at dyrke både det faglige sociale sammen. Vi arbejder både fra kontoret og hjemmefra alt efter behov.

Dine kvalifikationer
Det er vigtigt, at du er faglært eller har en eller flere certificeringer inden for branchen. Kandidater uden relevant uddannelse/certificering vil ikke komme i betragtning. Til gengæld er du lige velkommen uanset om du har få eller mange års erfaring.

Da vi hos Kragh-IT mener, at efteruddannelse og certificering er vigtig, er det planen, at du med tiden vil blive efteruddannet og certificeret yderligere. Du skal derfor have tid/lyst til uddannelse.

 

Stillingen er på 37 timer om ugen, og månedslønnen vil være efter kvalifikationer plus en trinvis pensionsordning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til indehaver Thomas Kragh på 70276117 eller skriv på job@kragh-it.dk.

Læs mere på https://www.kragh-it.dk

Send din ansøgning til job@kragh-it.dk – gerne snarest muligt, da vi læser dem løbende.